torstai 26. heinäkuuta 2012

Little Big things

Ole ilman rintaliivejä päivä tai viikko, se on vapauttavaa ja seksikästä!


Rihanna
-kuva lainattu


Jos olet vaaleahiuksinen, värjäytä kulmakarvasi myös vaaleiksi!



-kuva lainattu


Tunne ranskalaisen naisen viileys. Tee huksiin tupeeraus ja silmiin paksut rajaukset!


Brigitte Bardot
-kuva lainattu


Brigitte Bardot
-kuva lainattu 


Arvokasta huomiota kauluksella!



-kuva lainattu 



-kuva lainattu


Piilokorko. Nerokasta!



Jeffrey Campbell
-kuva lainattu


-kuva lainattu


Jeffrey Campbell
-kuva lainattu



-kuva lainattu



I LOVE NICE

Kesälomani huipentui viikon matkalla Nizzaan. Mahtava paikka! Bistrot ja ravintolat tarjosivat periranskalaisia ruokia ja hyviä viinejä. Maisemat olivat taivaalliset ja ihmiset suvaitsevaisia ja mukavia. Etelä- Ranskassa aisti merestä ja auringosta tulevan energian jonka jokainen otti omakseen. Nämä kaikki yhdistettyinä loivat mahtavan reissun ja energisen kotiin paluun. Huomasin jälleen toistavan itseäni koko matkan ajan kun aika tuntui loppuvan kesken; ensikerralla teemme sitä ja ensikerralla tuota. Tulen siis varmasti menemään Etelä- Ranskaan uudestaan. Jäi vielä paljon näkemättä! Nice j'Adore!


Ranskan riviera, Nizza


Nizzan satama


Vanhankaupungin antiikkimarkkinat To Die For...














Herkkuja paikallisesta Boulangeriesta


...ja herkuttelija



keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kaivarin Kanuuna

Mitenkäs lomailijan päivälenkki saikin oivallisen hengähdystauon kun huomasin vanhan tuttuni. Olin jo unohtanut tämän kaikkien kirpputorien äidin, itsepalvelukirpputori Kaivarin Kanuunan. Aivan ihana paikka! Oli siis astuttava sisään. Reippaissa siisteissä neliöissä on paljon myyntipöytiä ja todella hyvää ja laadukasta tavaraa. Hinnatkin ovat todella sopusuhtaisia kun pöydiltä saattoi useaan otteeseen tunnistaa useammankin merkkituotteen. Vakio piraattikamat eivät kuitenkaan tältäkään kirpputorilta puuttuneet. Muuten kirpputorilla sai ihastella ihania kenkiä, vaatteita ja laukkuja loputtomiin asti! Aina kun luulet tilan loppuvan, nurkan takaa löytyy uusi sokkelo  aarteineen! Löysin itselleni korallin värisen Henri Lloyd:in puuvillaneuleen kuudella eurolla ja River Island:in hopeiset korkokengät kahdellakympillä. Tätä suosittelen! Kaivarin Kanuuna Merikatu 3 Helsinki.


Kaivarin Kanuuna 


Korkkarit River Island

torstai 5. heinäkuuta 2012

Päivän asana

Päivän netti bongaus. Loistava kuva! Täytyypä kokeilla kyseistä asanaa. Peace and Love!



Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbellin vintage- tyyliset kengät. Must have! Pitkään kyseisiä kenkiä seuranneena totesin niitä sovitettuani että ne on saatava! Ainut ongelma merkin ja sen kenkien suhteen on että en tiedä millaiset ja missä värissä haluan. Pieniä isoja ongelmia ;). Jään pohtimaan...


Love them!

Date Night

Kaunis kesäpäivä, hyvä seura, hyvä ruoka ja Julie Delpyn uusin elokuva, Ranskalainen viikonloppu. Ah, niistä on onnistuneet treffit tehty!


Pizza a la Puttes


Kesä Kino Engel